Diensten

Tease Music biedt verschillende diensten in de muziekbranche aan, zoals live audio of opnames. Ik werk graag mee aan uiteenlopende projecten waarin ik mee kan denken vanuit een technisch en creatief oogpunt. Geen uitdaging is mij te groot, stuur me gerust een mail of neem contact op via het contactformulier. Dan bespreek ik graag de mogelijkheden.

Live audio

Front of house en monitormix
Mijn stijl is te herkennen aan een interactieve mix. Mijn voorkeur gaat uit naar een hoge kwaliteit (laag SPL) geluid. 

Ik heb ervaring als front of house technicus voor diverse bands, poppodia en festival. Ik ben klaar voor verschillende uitdagingen in de richting van live audio.

opname

Studio- en locatieopnames
Ik maak creatief gebruik van ruimtelijkheid en overspraak. Door voor het opnemen goed te luisteren is het halve werk vaak al gedaan. 

Ik heb onder anderen ervaring met klassieke opnames, rock, soul en jazz. Ik sta open voor verschillende genres en ben breed in te zetten.

mixage

Editing en mixage van studio en live opnames
Ik mix dynamisch en kwalitatief met gebruik van ruimtelijkheid en oog voor detail. Samen kijken we naar het verhaal van de muziek zodat ik het vervolgens vertaal naar een mix.

Software die ik gebruik zijn Pro Tools samen met o.a. Fabfilter, Waves en RX7.

mastering

Masteren van singles en albums voor streaming of vinyl
Bij mastering let ik op de details, ik haal de schoonheidsfoutjes er uit en ga samen met jou op zoek naar een bepaalde smaak. 

Ik besteed aandacht aan de dynamiek binnen een EP of album voor een duidelijke verhaallijn. Daarna is jouw productie klaar voor distributie met de huidige normen.

radio

Mixage van optredens in radiostudio’s 
Ik heb ervaring van de Nederlandse radioprocessing en begrijp wat het doet met het geluid van de mix. 

Ik heb ervaring bij verschillende radiostations, denk hierbij aan NPO Radio 2 en Radio 3FM. 

livestreaming

Livestreams broadcasten vanuit een studio of op locatie

Volledig opbouwen van de set op locatie, denk hierbij aan camera’s, licht, decor en regie. Complexe set-ups met Zoom-inbellers, cues en audio- en videofragmenten. 

Mijn takenpakket bestaan o.a. uit: pre-productie, videoregie, audiomixage, streaming techniek en netwerkbeheer.

Tease Music Mixing Desk